Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/10/vshanuvannja-pam-jati-nebesnoi-sotni-u-kropivnitskomu-vidbudetsja-18-ljutogo.htm
новини, 10 лютого 2017

Вшанування пам’яті Небесної сотні у Кропивницькому відбудеться 18 лютого


Вшанування пам'яті загиблих героїв Небесної сотнi у Кропивницькому розпочнеться 18 лютого о 16.00 на площi Героїв Майдану. “Всі, хто вдячний і хто пам’ятає” – таким є гасло, яким звертаються до кропивничан організатори жалобного заходу.


Вчора, 10 лютого, учасники подій на Майдані, представники євромайданівських громадських організації міста, учасники АТО зустрілися з міським головою Андрієм Райковичем і запросили його на мітинг пам’яті. Ініціатори заходу також звернулися до міської влади з проханням допомогти поінформувати мешканців обласного центру про проведення акції вшанування Небесної сотні.


- Це надзвичайно важливо, вшанувати пам’ять усіх, хто загинув під час подій на Майдані, відстоюючи в Україні демократичні цінності, - відзначив під час зустрічі Андрій Райкович. – Таку інформацію про захід маємо розмістити на рекламних носіях в місцях активного руху пішоходів і транспорту по місту. Відповідне доручення визначити такі місця я надам профільному заступнику і це буде зроблено.


Учасники зустрічі також обговорили хід підготовки проекту встановлення пам’ятника Революції Гідності на площі Героїв Майдану і дійшли згоди включити до складу комісії з розгляду варіантів його облаштування представників громадського об’єднання євромайданівців.


Нагадаємо, 18 лютого 2014 року на Майданi у Києвi розпочалися масовi вбивства протестувальникiв якi вийшли на вулицi відстояти європейські демократичні цінності. 20 лютого на вулицi Iнститутськiй загинув Вiктор Чмiленко, який беззбройним намагався врятувати поранених майданівців.


1125Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: