Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/10/uchasniki-ato-z-dolinskogo-raionu-vzhe-otrimali-u-vlasnist-197-zemelnih-diljanok.htm
новини, 10 лютого 2017

Учасники АТО з Долинського району вже отримали у власність 197 земельних ділянок


Нещодавно з робочим візитом до Долинського району завітав начальник Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Ігор Зінченко.


У рамках візиту начальник управління провів зустріч з членами сімей учасників антитерористичної операції, під час якої наголосив, що Держгеокадастр максимально сприяє тому, аби учасники АТО скористалися правом на отримання землі у терміни, передбачені чинним законодавством. Загалом від часу запровадження відповідної ініціативи Урядом у Долинському районі учасники АТО вже завершили процес оформлення у власність 197 земельних ділянок, що затверджені на ділянки загальною площею понад 355,5 гектара, та отримали 302 дозволи на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних наділів. Після завершення процедури оформлення земельних ділянок військові на території району отримають у власність землі загальною площею більше 545 гектарів. Під час зустрічі вручено документи на землю п’ятьом військовим, котрі брали або беруть участь в антитерористичній операції на Сході України - повідомляє  веб-сайт Долинської РДА.


Керівництвом Держгеокадастру у Кіровоградській області також проведено виїзний прийом громадян – жителів району. Присутні зверталися із спірних питань щодо поновлення договору оренди земельних ділянок, а також з інших актуальних питань землеустрою і землевпорядкування. На прийомі був присутній керівник державного підприємства “Кіровоградський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою” Олександр Тильний, який надавав роз’яснення щодо розроблення проектно-технічної землевпорядної документації.


Під час зустрічі голови районної державної адміністрації Сергія Омельченка із начальником Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Ігорем Зінченком було обговорено питання щодо поновлення діючих договорів оренди на земельні ділянки державної форми власності сільськогосподарського призначення із зміною істотних умов, а саме підвищення відсоткової ставки розміру орендної плати. Керівник району також підкреслив, що питання надання земельних ділянок учасникам антитерористичної операції – на постійному контролі районної влади.




1316Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: