Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/10/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-blagodiinii-bal-na-jakomu-zbiratimut-koshti-dlja-nadii-moroz.htm
новини, 10 лютого 2017

У Кропивницькому відбудеться благодійний бал, на якому збиратимуть кошти для Надії Мороз


24 лютого о 17:30 за ініціативи Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради в холі Кіровоградської обласної філармонії відбудеться благодійний бал, який присвячений зустрічі весни.


У програмі заходу обіцяють майстер-клас з вальсу, аукціони, розіграші, також діятимуть квіткова фотозона, крамнички хенд-мейд майстринь. Розважатимуть гостей своєю музикою місцеві виконавці, а в кінці вечора буде визначено Короля і Королеву балу.


Основною метою балу залишається благодійність та допомога. «Ми знайшли таку людину, якій допомога потрібна саме зараз, в цей конкретний момент. Це дівчинка, їй 13 років, її звати Надія Мороз. Вона гарно малює, але є одне «але» – через хворобу вона знаходиться в інвалідному візку. Зараз у неї з’явилася надія стати на ноги, вона пережила дві операції, зараз готується до третьої, яку мають проводити на весні, тож ми хочемо допомогти Надійці», - зауважила заступниця голови Молодіжної ради Катерина Колєва.


Покращити майстерність виконання віденського вальсу можна буде на майстер-класі від хореографів ансамблю „Конвалія”, який відбудеться 11 лютого об 11:00 та 16 лютого о 18:00 на факультеті фізичного виховання Кіровоградського педагогічного університету імені В. Винниченка.


Організатори балу планують зустріти близько 300 гостей.


Вхід по запрошенням, вони безкоштовні, але їх кількість обмежена, тож їх необхідно замовити заздалегідь.


Дрес-код: жінкам – бальна сукня та прикраса з квітів, чоловікам – фрак, або класичний костюм та краватка-метелик.


Контакти:

Молодіжна Рада м. Кропивницький

тел. (066) 800 95 01, (098) 762 10 28

vk.com/molodbalkvitiv

https://www.facebook.com/events/175538496268942/

e-mail: [email protected]


1528Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: