Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/10/provedeno-sim-perevirok-vidnosno-posadovih-osib-podatkovoi-ta-mitnoi-sluzhbi-v-kirovogradskii-oblasti.htm
новини, 10 лютого 2017

Проведено сім перевірок відносно посадових осіб податкової та митної служби в Кіровоградській області


Впродовж січня 2017 року співробітниками відділу внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області проведено 37 профілактичних заходів щодо недопущення корупційних дій та порушень законодавства України у сфері службової діяльності, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


За вказаний період проведено 7 перевірок відносно посадових осіб податкової та митної служби у Кіровоградській області, з них:


- 5 виявлено відділом внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Кіровоградській області,


- 2 за зверненнями фізичних та юридичних осіб. 


За наслідками проведених службових розслідувань і перевірок внесено                        2 подання для вжиття заходів реагування. До правоохоронних органів направлено                   2 матеріали перевірок.


За участю співробітників відділу внутрішньої безпеки викрито факти порушень чинного податкового та митного законодавства суб’єктами господарювання, внаслідок чого до державного бюджету донараховано 259,0тис.грн. та 73,7тис.грн. відповідно.


Нагадуємо, що у випадку якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів ДФС у Кіровоградській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби, необхідно звертатися на телефон антикорупційного сервісу «Пульс» - (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово. 



1052Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: