Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/10/-zirka-u-19-provela-tovariskii-match-iz-predstavnikom-drugoi-ligi-zaporizkim-metalurgom-.htm
новини, 10 лютого 2017

«Зірка» U-19 провела товариський матч із представником другої ліги – запорізьким «Металургом»


Кропивницька «Зірка» U-19, в рамках підготовки до поновлення чемпіонату України серед дев’ятнадцятирічних футболістів Прем’єр-ліги, провела товариський матч із представником другої ліги – запорізьким «Металургом».


Уже на початку гри підопічні Руслана Бідненка нанесли удар із лінії штрафного майданчика, але голкіпер гостей Ілля Тєлєнков перевів м’яч на кутовий. «Металург» відповів двома небезпечними подачами з кутового від Олександра Батраченка, котрі не втілились у гострий удар по воротах. Загалом, у першому таймі на полі спостерігалися певні «гойдалки», адже суперники відповідали атакою на атаку. Утім, слід відзначити, що запорожці намагалися швидко, за допомогою вертикальної передачі, знаходити своїх нападників, «Зірка» ж більше грала через короткий та середній пас. Зокрема, на 15-й хвилині «металурги» пробили в бік воріт Марка Медведєва, після подачі з правого флангу, але м’яч пролетів повз стійку. Подібний момент виник і в нашої команди, але потенційний новачок, що грав на позиції форварда, також головою не влучив у ціль.


Ще одна нагода відзначитися була в гостей у середині першої сорокап’ятихвилинки. Олександр Батраченко, з вигідного штрафного, «вистрілив» над поперечиною. Контраргумент був і у кропивничан. Після прострілу з лівого флангу від Євгена Куцева та серії рикошетів, у підсумку, м’яч викотився за лінію воріт на кутовий. Наприкінці тайму суперники ще раз обмінялися небезпечними нагодами. Марк Медведєв відбив потужний удар із меж власного штрафного майданчика, а подача зі стандарту біля воріт «Металурга» завершилася «пострілом» вище воріт.


А от у другому таймі саме кропивничани заволоділи явною ініціативою на футбольному полі. Свою перевагу втілити в забитий м’яч вони могли вже за десять хвилин після свистка з перерви. Потенційний новачок нашої команди, після класної проникної передачі, вийшов практично сам на сам з Іллею Тєлєнковим, але не обіграв його у ближньому бою. Та хоч «Зірка» більше часу контролювала м’яч, та все ж на 64-й хвилині пропустила. Денис Бережний, ударом у правий від себе кут, реалізував пенальті – 0:1.


Але пропущений м’яч тільки завів господарів. Уже за десять хвилин підопічні Руслана Бідненка зрівняли рахунок. Потенційний новачок кропивничан, звільнившись від опіки у штрафному майданчику, невідпорно замкнув подачу Євгена Куцева від кутового прапорця – 1:1. Після цього «Зірка» U-19 створила ще два стовідсоткових моменти, реалізувати які, на жаль, не вдалося. Спочатку ще один потенційний новачок не зумів влучно замкнути простріл від автора забитого м’яча, перебуваючи практично впритул до воріт, а згодом гравець на перегляді ледь не оформив дубль. Після перехоплення м’яча захисником на власній половині поля, наш форвард вирвався на оперативний простір. Проте, він не віддав гостру передачу, а вирішив сам пробити по воротах. Та два його «постріли» були заблоковані.


Усе ж, на 89-й хвилині кропивничанам удалося вирвати перемогу. Передача по центру штрафного майданчика вивела на ударну позицію Олександра Дністрянського, який легенько, проте точно в кут, покотив м’яч повз голкіпера. Отож, перемога підопічних Руслана Бідненка над професійною командою із другої української ліги, запорізьким «Металургом», з рахунком 2:1.


«Зірка» U-19 (Кропивницький) – «Металург» (Запоріжжя) – 2:1 (0:0).


9 лютого 2017 року (четвер). Початок о 13:00. Кропивницький. Стадіон «Зірка» (поле зі штучним покриттям). – 8 С. 50 глядачів. Товариський матч.


Арбітр: Удовенко Євген (Кропивницький).


Асистенти арбітра: Сокуренко Ярослав (Кропивницький), Бондаренко Сергій (Кропивницький).


«Зірка» U-19: 43. Медведєв Марк, б/н. потенційний новачок, б/н. потенційний новачок, 58. Смиченко Данило (к/к), 51. Куцев Євген, 65. Бут Олег, 49. Хруленко Олександр, б/н. потенційний новачок, б/н потенційний новачок (97. Дністрянський Олександр, 20; 70. Клочан Владислав, 58), б/н. потенційний новачок (97. Дністрянський Олександр, 85), б/н. потенційний новачок. Старший тренер: Бідненко Руслан.


«Металург»: 25. Тєлєнков Ілля (1. Шовкун Владислав, 46), б/н. Єфимчук Олег, 31. Петровський Володимир, б/н Криволесов Дмитро, 77. Курдас Руслан, б/н. Ковалевський Ян, 33. Кондраков Данііл (6. Курусь Назар, 46), 7. Батраченко Олександр (к/к) (19. Башинський Максим, 46), б/н. Зінченко Альберт (9. Сентябов Микита, 46), 11. Чернявський Артем, б/н. Девдаріані Іраклі (17. Бережний Денис, 46).


Голи: 0:1, Бережний Денис (64); 1:1, потенційний новачок (75); 2:1, Дністрянський Олександр (89).


Попередження: Батраченко Олександр (45).


1395Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: