Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/09/v-novoukraintsi-vikrito-cholovika-jakii-spetsializuvavsja-na-kradizhkah-telefonnogo-kabelju-foto-.htm
новини, 9 лютого 2017

В Новоукраїнці викрито чоловіка, який «спеціалізувався» на крадіжках телефонного кабелю (ФОТО)


Поліцейські викрили жителя області, який «спеціалізувався» на крадіжках телефонного кабелю. За попередньою інформацією, на рахунку зловмисника щонайменше 5 епізодів кримінальних правопорушень. Як з’ясувалося, зухвалий злодій на момент скоєння злочинів відбував умовний термін покарання за вчинену в минулому році крадіжку.


До Новоукраїнського відділу поліції у січні надійшло повідомлення від працівника місцевого підрозділу підприємства зв’язку про викрадення кабелю на одній з вулиць міста.


«За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.



У рамках розслідування працівники поліції вийшли на слід раніше судимого 21-річного місцевого жителя та встановили, що злодій причетний до кількох кримінальних правопорушень. Через бажання заробити «легких» грошей, чоловік встиг зрізати кількасот метрів кабелю різного маркування. Потім випалив із нього метал і здав на металобрухт. Частину викраденого правоохоронці вилучили. Представники підприємства зв’язку обраховують суму завданих злочинами збитків», - розповів т.в.о. начальника Новоукраїнського відділу поліції Костянтин Левченко.


У даний час проводяться необхідні експертизи, за результатами яких дії зловмисника буде кваліфіковано за ознаками правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка) ККУ. За скоєне чоловіку може загрожувати покарання – до 5 років позбавлення волі, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


   


2026Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: