Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/09/deputat-gaivskoi-silradi-zaplatit-shtraf-bo-pidtrimala-peredachu-zemelnoi-diljanki-u-vlasnist-svoei-donki.htm
новини, 9 лютого 2017

Депутат Гаївської сільради заплатить штраф, бо підтримала передачу земельної ділянки у власність своєї доньки


За протоколом Кіровоградської місцевої прокуратури депутата Гаївської сільської ради Кіровоградського району притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу за вчинення корупційного правопорушення, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Чиновниця голосувала за прийняття рішення про виділення земельної ділянки у власність своєї доньки, при цьому не повідомив колегіальний орган про наявність реального конфлікту інтересів. 


Суд першої інстанції не побачив в діях жінки складу адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та закрив провадження у справі. 


Задля поновлення справедливості прокуратура оскаржила вказане рішення у суді апеляційної інстанції. Наразі, депутата Гаївської сільради визнано винною за ч.1 ст.172-7 КУпАП та призначено стягнення у виді 1700 грн штрафу.


         


846Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: