Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/08/pres-klub-zastupnik-golovi-oblradi-igor-stepura-povidomit-pro-dii-sprjamovani-na-povalennja-isnujuchogo-derzhavnogo-ustroju.htm
новини, 8 лютого 2017

Прес-клуб: Заступник голови облради Ігор Степура повідомить про дії, спрямовані на повалення існуючого державного устрою


У середу, 8 лютого о 12:00 в Прес-клубі міста Кропивницького (вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка», 2-й поверх) відбудеться прес-конференція заступника голови Кіровоградської обласної ради Ігора Степури, який розповість про дії організованої групи осіб у Новоархангельському районі, що спрямовані на повалення існуючого державного устрою та конституційного ладу самостійної української держави – України.


Підставою для реагування стали звернення і свідчення громадян України – мешканців Новоархангельського району, які надали поліграфічні матеріали та фото-світлини із зображенням плакатів з певним текстовим змістом, що заперечує існуючий конституційний лад та вводить в оману громадян України. Особливу стурбованість у громадян викликав той факт, що поліграфічна продукція подібного змісту була розміщена у приміщеннях всіх сільських рад Новоархангельського району невідомими особами, які називали себе співробітниками СБУ, але в той же час, голова Новоархангельської РДА не зміг підтвердити громадянам, що він володіє інформацією, яка би підтверджувала подібну інформаційну діяльність СБУ в районі.


Більше того, на зазначених плакатах відсутні будь-які вихідні дані, що мають бути в обов`язковому порядку зазначені на поліграфічній продукції, як то: дата, тираж, типографія та відповідальний за випуск такого роду друкованої продукції. Подібний факт може характеризувати ці поліграфічні матеріали, як свідому підробку зі злочинним умислом.


Головне, що в цих плакатах містяться твердження і залякування громадян у сепаратизмі, за принципом: якщо почуєте, що хтось називає і вживає термін «територіальна громада» - то звертайтеся за телефонами до СБУ. Що в корні і по суті є антиконституційними твердженнями, адже визначення і повноваження  територіальних громад визначені статтями 140-146 Конституції України.


З цього приводу, заступник голови Кіровоградської обласної ради вирішив 8 лютого 2017 року провести прес-конференцію та поінформувати, як громадськість, так і обласне управління СБУ. 


1890Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Патріот 8 лютого 2017 12:45
0
https://www.youtube.com/watch?v=MZaaaTD0vSw&t=271s
Відповісти
Патріот. 8 лютого 2017 12:48
0
https://www.youtube.com/watch?v=MZaaaTD0vSw&t=271s
ось тут маємо чітке пояснення що є таке Територіальні Громади та як вони пов'язані з сепарськими планами та ким й чим керуються! Дивитися уважно!
Відповісти
Ігор Степура20 березня 2018 02:07
0
Є дуже проста відповідь на всі подібні закиди в бік сторонників КОНСТИТУЦІЙНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД - якщо вони, як в цьому фейковому відео стверджується, є людьми, які здійснюють антидержавницьку діяльність, то чому ж вони досі НЕ ЗА ГРАТАМИ ???
Відповідь елементарна - НЕ МАЄ ЗА ЩО притягнути до відповідальності.
Отже, всі слова про буцімто антидержавницьку пропаганду - просто "художній трьоп".
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: