Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/07/u-kropivnitskomu-rozpovili-pro-protseduru-vedennja-elektronnogo-kvitka-u-gromadskii-transport.htm
новини, 7 лютого 2017

У Кропивницькому розповіли про процедуру введення електронного квитка у громадський транспорт


Сьогодні, 7 лютого, у Кропивницький приїхав представник компанії "Інтелект сервіс" Сергій Линник аби пояснити процедуру введення електронного квитка у громадський транспорт.


Під час консультації, яка відбулася у приміщенні міської ради, Сергій Линник розповів, що кожен власник смартфона зможе відстежувати та контролювати свої дані, якщо встановить спеціальний додаток. Стосуватиметься це не лише плати за проїзд у громадському транспорті, а й, зокрема, оплати за комунальні послуги, інтернет та інше.


Для того, щоб придбати, наприклад, електронний квиток, треба заздалегідь внести певну суму на рахунок смартфону. При придбанні електронного квитка, кошти з рахунку будуть зніматися, а власник отримає електронний квиток з кодом, який буде перевірятися контролером шляхом сканування коду. 


Мешканці міста,  які захочуть безкоштовно користуватися громадським транспортом, зможуть це зробити, ставши контролером електронних квитків. Для цього людині треба буде пройти реєстрацію, почати працювати кондуктором, після чого буде виданий безкоштовний квиток. 


Для людей, які не мають чи не вміють користуватися смартфонами,  планується організувати встановлення спеціальних пунктів продажу, де вони зможуть придбати паперові квитки.


1858Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: