Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/07/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-proishli-zanjattja-v-teplodimokameri-foto-.htm
новини, 7 лютого 2017

У Кропивницькому рятувальники пройшли заняття в теплодимокамері (ФОТО)


Під час гасіння пожеж рятувальникам доводиться працювати в умовах високих температур, у задимленому середовищі квартир, житлових будинків, промислових та підвальних приміщень. Щоб виробити у бійців Служби порятунку необхідні навички для роботи у задимленому та токсичному середовищі, в умовах високих температур та замкнутому просторі, а також задля формування високих вольових, професійно-бойових і психологічних якостей, систематично проводяться навчання в умовах, максимально наближених до реальних надзвичайних подій, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


6-7 лютого на базі навчального пункту Управління ДСНС України у Кіровоградській області пройшли заняття з особовим складом оперативно-рятувальної служби Кіровоградщини щодо роботи в засобах індивідуального захисту органів дихання та зору в теплодимокамерах.


У теплодимокамері імітуються умови та впливові фактори пожежі, створюються характерні складнощі та перешкоди, вводяться елементи несподіванки. В такому середовищі співробітники державних пожежно-рятувальних підрозділів області в апаратах захисту органів дихання та бойовому одязі і спорядженні вдосконалюють свою професійну майстерність. Такі заняття в системі підготовки рятувальників вкрай необхідні, адже від злагодженості та оперативності дій бойових розрахунків, від уміння кожного окремого бійця орієнтуватися у складній ситуації та приймати відповідальні рішення залежить якість виконання поставлених задач, і, відповідно, збереження людського життя.


     



1347Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: