Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/07/dlja-pereselentsiv-jaki-zhitimut-u-vidremontovanomu-gurtozhitku-v-novgorodtsi-zakupili-tehniku.htm
новини, 7 лютого 2017

Для переселенців, які житимуть у відремонтованому гуртожитку в Новгородці, закупили техніку


Для гуртожитку в Новгородці, в якому житимуть переселенці з Донбасу та Криму, закупили побутову техніку – холодильники, пральні машини та електроплити. Про це повідомила координатор проекту Лідія Огир, пише «Новгородка News».


Нині ремонтні роботи вже закінчили на першому, другому, п’ятому поверхах та підвальному приміщенні. До завершення підходять роботи на третьому та четвертому поверхах.


Для майбутніх мешканців гуртожитку закуплено 40 холодильників, 80 пральних машин і стільки ж електроплит. Також встановлено бойлери для нагріву води в побутових кімнатах та кухнях, завезено мийки з тумбами для кухонь. У лютому планується встановити водонапірну башту.


Нагадаємо, гуртожиток для переселенців ремонтують за кошти Євросоюзу в рамках проекту «Побудуємо майбутнє разом!». Його обіцяють відкрити у березні цього року.


Як повідомляла «КП», в області проживає майже 15 тисяч переселенців.


Нагадаємо, на початку вересня у Новгородці у рамках проекту «Побудуємо майбутнє разом!» відкрили оновлений дитячий садочок «Світлячок».


1404Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: