Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/13/politseiski-vijavili-u-zhiteliv-kirovogradschini-konoplju-foto-.htm
новини, 13 січня 2017

Поліцейські виявили у жителів Кіровоградщини коноплю (ФОТО)


За попередніми даними, загалом громадяни зберігали вдома близько 2 кілограмів нарковмісних рослин, які вилучено та направлено на експертизи, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Працівники Новоукраїнського відділу поліції у рамках розслідування за фактом крадіжки провели санкціонований обшук у домоволодінні жительки одного з населених пунктів. У результаті на горищі будинку виявили сухі стебла рослин, схожих на коноплю, які належали родичу жінки.


У Маловисківському районі поліцейські отримали повідомлення про зберігання 40-річним жителем одного з сіл наркотичних засобів, що під час перевірки знайшло підтвердження. У ході огляду помешкання, за згодою господаря, працівники поліції виявили мішок із нарковмісними рослинами.


Інформацію за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.


        



1157Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: