Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/13/politseiski-radjat-zhiteljam-kirovogradschini-obladnati-domivki-suchasnimi-priladami-ohoroni.htm
новини, 13 січня 2017

Поліцейські радять жителям Кіровоградщини обладнати домівки сучасними приладами охорони


У період новорічних та різдвяних свят, тривалих вихідних чимало людей вирушають у відпустки, чим можуть скористатися злодії, які промишляють квартирними крадіжками. Поліцейські радять жителям області обладнати домівки сучасними приладами охорони, аби вберегти їх від злочинних посягань, повідомляє Управління поліції охорони в Кіровоградській області.


«Поліція охорони – це одна з наймобільніших служб, що існує в системі єдиної дислокації, яка має можливість швидко, за лічені хвилини, прибувати на місця, де скоюють крадіжки. Основним завданням підрозділу є охорона об’єктів усіх форм власності, що є дієвим профілактичним заходом із попередження майнових злочинів. У минулому році не допущено жодної крадіжки з квартир та домоволодінь, які знаходяться під охороною», - зазначив начальник Управління поліції охорони в області Володимир Луньов.


На теперішній час підрозділами поліції охорони здійснюється охорона близько 3 тисяч об’єктів усіх форм власності та 4 тисяч приміщень із особистим майном громадян. Підрозділи поліції охорони функціонують у містах Кропивницькому, Олександрії, Світловодську, Знам’янці, Долинській, Гайвороні, Новоукраїнці та Малій Висці.


Завдяки новітнім технологіям і сучасним приладам із GSM-каналами, охорону квартир та інших об’єктів підрозділи поліції охорони мають можливість здійснювати не лише у містах дії груп затримання, а й на всій території області. На сьогоднішній день технічна охорона квартир та приватних будинків є найбільш надійною.


Подбайте про власну безпеку. Для замовлення охорони звертайтесь за телефонами: 0 800-502-220; 097-050-22-20, 073-050-22-20, 099-050-22-20.


 



1513Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: