Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/13/oleksandriitsja-jakii-nezakonno-vigotovljav-vdoma-alkogol-na-prodazh-zasudili-do-5-rokiv.htm
новини, 13 січня 2017

Олександрійця, який незаконно виготовляв вдома алкоголь на продаж, засудили до 5 років


Податковою міліцією ГУ ДФС у Кіровоградській області проводяться заходи направлені на документування та припинення фактів  незаконного виробництва та  обігу підакцизних товарів, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


За результатами проведених заходів в ЄРДР зареєстровано кримінальне провадження відносно приватного підприємця – мешканця м. Олександрії, який  протягом 2015 - 2016 років придбавав у невстановлених досудовим розслідуванням осіб незаконно виготовлений спирт етиловий та здійснював незаконне виготовлення алкогольних напоїв в приміщенні квартири за місцем свого проживання та у приміщенні належного йому металевого гаражу. Власноруч виготовлену оковиту у подальшому реалізовував місцевим мешканцям.


За результатами висновку проведеної судово-медичної експертизи вилучених з незаконного обігу підакцизних товарів встановлено, що виготовлені алкогольні напої з недоброякісної сировини містять більше ніж у двічі підвищену концентрацію сивушної олії, що становить загрозу для життя і здоров’я людей та може негативно впливати на діяльність головного мозку, нирок, печінки, порушувати діяльність серця.


Після розслідування та судового розгляду даного правопорушення, у грудні 2016 року, Олександрійським міськрайонним судом обвинуваченого  визнано винним у скоєнні злочинів,  передбачених   ч.1, 2 та 3 ст.204 КК України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк  п’ять років  з іспитовим строком 3 роки.


1011Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: