Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/12/pidrozdili-politsii-kirovogradschini-jaki-naikrasche-spratsjuvali-v-minulomu-rotsi-otrimali-podjaki-foto-.htm
новини, 12 січня 2017

Підрозділи поліції Кіровоградщини, які найкраще спрацювали в минулому році, отримали Подяки (ФОТО)


Заохочення начальникам відповідних колективів вручили на розширеній нараді за підсумками роботи 2016 року, яка відбулася 11 січня в обласному главку.


Подяки за сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення охорони публічної безпеки та порядку, високі показники в оперативно-службовій діяльності та справі боротьби зі злочинністю отримали Знам’янський і Гайворонський відділи та Онуфріївське відділення поліції.


Продовжилося засідання наради підбиттям результатів роботи служб та підрозділів Головного управління Нацполіції області за 12 місяців минулого року в цілому.


Особливу увагу присутні приділили питанням всебічного розгляду заяв, повідомлень та звернень громадян, розкриття тяжких і особливо тяжких злочинів, майнових кримінальних правопорушень, а також іншим напрямкам оперативно-службової діяльності та проведенню профілактичної роботи.


Загалом завдяки вжитим заходам протягом 2016 року поліцейськими було викрито понад 3350 осіб, що вчинили кримінальні правопорушення, у тому числі більше 880 зловмисників, які раніше скоювали злочини, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


       


1374Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: