Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/05/pres-klub-oshukani-firmoju-tarasova-seljani-zajavljajut-pro-gotovnist-borotisja-do-peremogi.htm
новини, 5 січня 2017

Прес-клуб: Ошукані фірмою Тарасова селяни заявляють про готовність боротися до перемоги


У п'ятницю, 6 січня о 10:00 в Прес-клубі міста Кропивницького (вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка», 2 поверх) відбудеться прес-конференція мешканців села Верблюжка Новгородківського району на Кіровоградщині, які заявлять про ошуканство з боку підприємства О. Тарасова «Агрофірма «Престиж» та готовність боротися за свої права як у правовій площині, так і в інформаційній.


Як повідомив правозахисник Павло Дейнеко, до нього з проханням надати правову допомогу звернулися більше тридцяти мешканців села Верблюжка. Вони повідомили, що згідно договорів оренди, орендар, тобто зазначена агрофірма, був зобов'язаний сплатити орендну плату за 2016-й рік до 31 грудня. Однак, сплачена вона не була, хоча до останнього людей «годували» обіцянками, що  з ними розрахуються.


Однак, селяни не розгубилися, а навпаки – об'єдналися, провели збори і вирішили шукати захисту як в суді, так і серед органів влади та посадовців. Зокрема, вже зареєстрували звернення до депутата, заступника голови Кіровоградської облради Ігора Степури.


Зі свого боку, пан Тарасов стверджує, що йому не відомо про такий і обіцяє розібратися у ситуації.


Але селяни не ймуть тому віри. За їх словами, причиною такого обману, стала їх відмова від пролонгації договорів оренди, і таким чином недобросовісний фермер намагається якщо не помститись, то залякати інших пайовиків, які мають подібні наміри.


У прес-конференції візьмуть участь:

Василь Лукач, Сергій Сушко та Микола Терещенко –ошукані пайовики с. Верблюжка Новгородківського району;

Павло Дейнеко – правозахисник, юрист.


2429Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: