Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/17/sergii-kovalenko-predstaviv-vikonujuchogo-obov-jazki-golovi-vilshanskoi-rda.htm
новини, 17 грудня 2016

Сергій Коваленко представив виконуючого обов'язки голови Вільшанської РДА


Під час робочої зустрічі із активом та представниками громадськості Вільшанського району перший заступник голови облдержадміністрації поінформував, що Президент України прийняв відставку голови місцевої районної державної адміністрації. Наразі обов’язки голови райдержадміністрації, до оголошення результатів конкурсу, виконуватиме перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Нестеров - повідомляє офіційний сайт Кіровоградської ОДА.


Сергій Коваленко звернув увагу на основні завдання, що стоять перед керівництвом райдержадміністрації, зокрема, проведення детального аналізу у кожній галузі та сфері діяльності, територіальній громаді. Під час формування і затвердження районного бюджету на 2017 рік передбачити кошти на реалізацію заходів районної програми підтримки підприємництва, підвищення розміру заробітної плати найманим працівникам, зменшення податкового боргу до місцевих бюджетів.


"Всі ці резерви можна і необхідно використовувати задля розвитку району і поліпшення спроможності територіальних громад та матеріального добробуту населення району", – зазначив Сергій Коваленко.


1835Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: