Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/09/26/cherez-tri-dni-v-kropivnitskomu-vidkrietsja-mizhnarodna-agropromislova-vistavka-agroexpo-2016.htm
новини, 26 вересня 2016

Через три дні в Кропивницькому відкриється Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2016


Через три дні, 29 вересня, у Кропивницькому відкриється Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2016, яка на сьогодні є найбільшою в Україні ‒ виставкова площа налічує більше 90 000 кв.м. Виставка триватиме протягом трьох днів.

 

На AGROEXPO-2016 новинки сільгосптехніки світових та вітчизняних брендів можна буде побачити безпосередньо в роботі в полі на спеціальному полігоні. Також планується проведення тест-драйву тракторів, де кожному бажаючому буде надана можливість в якості водія випробувати зразки сучасного тракторобудування.

 

У 2016 році AGROEXPO розширили новою експозицією ‒ виставкою племінних порід тварин та птиці (два нових павільйони загальною площею 2000 кв. м.).


Всі три дні виставки супроводжуватимуться широкою діловою програмою: панельні дискусії профільних організацій, семінари із залученням визнаних експертів, "круглі столи" і т.д. Крім того, у перший день AGROEXPO відкриється Центрально-український інвестиційний форум, в рамках якого пройде панельна дискусія Міністерства аграрної політики та продовольства України на тему "Пріоритети розвитку національної економіки в умовах інтеграції у світовий економічний простір".

 

На другий день роботи виставки "AGROEXPO-2016", 30 вересня, гостей зустрічатиме "Покровський ярмарок". У перший день ярмарку на відвідувачів чекає "Свято вареників", а також виступи народних колективів. Конкурс "Гарбуз-велетень" та конкурс короваїв проходитимуть у два тури. Перший тур пройде у перший день ярмарки, а другий тур ‒ на другий день. Переможець конкурсу "Гарбуз-велетень", як і в минулому році, отримає від організаторів супер-приз ‒ телевізор.

 

Організаторами виставки виступають: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Торгово-промислова палата України, Федерація роботодавців України, Національна академія аграрних наук України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для АПК "Украгромаш", ВГО "Українська асоціація аграрних інженерів", Кіровоградська облдержадміністрація.

 

Нагадаємо, що торік у агропромисловій виставці "AGROEXPO" взяли участь 450 компаній, експозиції яких зайняли сумарну площу 86 200 м². Загальна кількість відвідувачів за три дні виставки склала більше 19 тисяч осіб.


3913Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: