Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/09/23/za-dva-dni-u-kropivnitskomu-obitsjajut-vivezti-smittja-a-konteinerni-maidanchiki-prodezinfikuvati.htm
новини, 23 вересня 2016

За два дні у Кропивницькому обіцяють вивезти сміття, а контейнерні майданчики продезинфікувати


Вчора, 22 вересня, відбулася чергова щоденна контрольна нарада заступника міського голови Олександра Мосіна та начальника головного управління житлово-комунального господарства Віктора Кухаренка з директором ТОВ “Екостайл” Сергієм Макаровим та керівниками ЖЕО обласного центру.


Технічну несправність основної кількості сміттєвозів, які щоденно вивозять тверді побутові відходи з контейнерних майданчиків Кропивницького, директор підприємства “Екостайл” пояснив великим навантаженням для спеціальної техніки і накопиченими протягом періоду експлуатації несправностей.


На допомогу комунальним службам міста з Одеси та Запоріжжя додатково прибули дві машини, які почнуть роботу з очищення контейнерних майданчиків міста. Як запевнив Сергій Макаров, підприємством була відпрацьована логістика і за два дні місто має вийти із ситуації перенакопичення сміття та повернутись у постійний режим вивезення відходів. Крім того, за ці дні ТОВ “Екостайл” має відремонтувати усі несправні машини. 

 

Олександр Мосін, у свою чергу наголосив, що після подолання проблеми із перенакопичення сміття, контейнерні майданчики необхідно продезінфікувати.


1682Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: