Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/09/23/u-zhitelja-svitlovodskogo-raionu-vijavili-narkotichni-zasobi.htm
новини, 23 вересня 2016

У жителя Світловодського району виявили наркотичні засоби


У 31-річного жителя Світловодського району було вилучено два паперових згортки з речовиною, зовні схожою на канабіс, та суху гілку коноплі, повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


«У ході відпрацювання території одного з населених пунктів інспектори поліції зупинили на вулиці місцевого жителя. Громадянин мав при собі нарковмісні рослини, які зберігав для власного вживання. Вилучене направлено на експертизу», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту до 6 місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.



1271Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: