Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/09/15/maizhe-gektar-parku-z-restoranom-nardepa-sprobujut-vivesti-za-mezhi-parkovoi-i-vodozahisnoi-zoni-miski-deputati-foto-.htm
новини, 15 вересня 2016

Майже гектар парку з рестораном нардепа спробують вивести за межі паркової і водозахисної зони міські депутати (ФОТО)



Як стало відомо Центру Журналістських Розслідувань сьогодні на погоджувальній нараді у міського голови обласного центру був присутній народний депутат України Олександр Горбунов. За словами учасників засідання нардеп активно умовляв керівників фракцій підтримати на завтрішньому сесійному засіданні проект рішення про затвердження проекту землеустрою по парку Перемоги. Цим проектом, фактично, будуть затверджені межі паркової зони та водозахисної смуги річки Сугоклея. 


Центру Журналістських Розслідувань вдалося отримати копію цього проекту землеустрою і з'ясувати одну цікаву деталь. Так, наприклад, порівняно з старим і діючим проектом парку Перемоги (в народі називають Міськсад) з паркової зони виведено ділянку розміром майже гектар на самому березі р.Сугоклея (на фото виділена фіолетовими лініями). Також саме ця ділянка чомусь не включена до 50-ти метровою водозахисної смуги річки. (клікніть на фото для збільшення)


Як можна легко з'ясувати на цій ділянці розташований ресторан "Тихая Гавань", численні прибудови до нього, паркінг та дорога до закладу. А до обрання народним депутатом України власником цього ресторану був саме Олександр Горбунов. 




7523Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Степан15 вересня 2016 20:53
0
от така вона козлота горбата типу горбунов, перейменувач міста , СКОТИНЯКА горбунов))))
Відповісти
Кіровоградец15 вересня 2016 21:35
0
Був , а зараз не є на нього та на його дружину?...
Там є що покопати, знаю, бо працював з його документами. І так він бреше коли каже, що все законно. Будівлі як мінімум використовуються
не за заявленим призначенням, ну і звичайно з порушенням екологічного законодавства (це навіть не спеціалістам зрозуміло)
Відповісти
МИША15 вересня 2016 22:48
0
Яким ще спеціалістам??? Ану просвяти, Кіровоградець хренов! Як путін говоришЕ: "Наши эксперты утверждают что жить стало лучше" Які спеціалісти?? Дибіл!
Відповісти
МИША15 вересня 2016 22:46
0
Дебилы. У нег был ресторан до того как он стал нардепом. Он его реконструировал со старой лодочной станции. Заброшенная лодочная станция никому нах не нада. А как ресторан нардепа так сразу всем вылить га,,но на голову надо. Я рад что там нормальный ресторан с красивым видом. Этим рестораном Горбунова обкакивали еще в 2012 или 2013 году. Тогда еще прокуратура разбиралась. Потом еще раз обкакивали в 2015 году. Теперь опять. Сраная политика!
Відповісти
Гав16 вересня 2016 01:56
0
Да он стал депутатом только для того, чтобы потом решить именно эту проблему!!! Ну пусть потягается, а то стал депутатом, трохи отвлёкся от реальной жизни, пакостей наделал людям, которые его уважали, ни с каких делов... А это именно "то", где сложно будет... Бумеранг - закономерность!!!
Відповісти
Антон16 вересня 2016 08:21
0
так может сразу речку и парк горбунову отдадим? зачем же мы его туды обырали
Відповісти
Василь 5 жовтня 2016 18:36
0
Нда, ось чого вони туди пруться
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: