Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/15/u-kirovogradi-choloviki-namagalisja-vikrasti-ogorozhu-bilja-telefonnoi-stantsii-odnogo-z-pidpriemstv-zv-jazku.htm
новини, 15 червня 2016

У Кіровограді чоловіки намагалися викрасти огорожу біля телефонної станції одного з підприємств зв’язку


У Кіровограді наряд поліції охорони попередив крадіжку металевого паркану. Зловмисники намагалися викрасти огорожу біля службового приміщення телефонної станції одного з підприємств зв’язку.


О 14-й годині до головного пульту централізованого спостереження Управління поліції охорони області надійшло повідомлення про пригоду.


За вказаною адресою негайно виїхав наряд групи затримання. При під’їзді до телефонної станції поліцейські помітили, як троє невідомих намагаються пошкодити металевий паркан. Чоловіки побачили правоохоронців ы почали тікати, залишивши свої речі. У результаті переслідування одного з порушників спіймали. Громадянин не зміг пояснити, з якою метою перебував біля будівлі та причину втечі від поліцейських.


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особу злодія встановили, ним виявився 50-річний мешканець міста. За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, повідомляє Управління поліції охорони в Кіровоградській області.


1357Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: