Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/15/dorozhniki-kirovogradschini-gotujutsja-do-spartakiadi.htm
новини, 15 червня 2016

Дорожники Кіровоградщини готуються до спартакіади


У здоровому тілі – здоровий дух. Саме тому у дорожній галузі Кіровоградської області ніколи не забувають про спорт і періодично влаштовують змагання у колективах.


Цього року Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області прийматиме чемпіонат України з міні-футболу серед команд дорожньої галузі. Нагадаємо, що перший такий чемпіонат відбувся минулого року за ініціативи керівництва Державного агентства автомобільних доріг України і приймала спортсменів Одеса. Здобувши перемогу, збірна команда кіровоградських дорожників виборола право приймати наступний міні-футбольний чемпіонат вдома.


Отож, щоб підготуватися до всеукраїнських змагань, розім’ятися дорожники вирішили на малих кущових спартакіадах. Поміряються  прихильники спорту і силою, і розумом. У плані заходів змагання з міні-футболу, перетягування канату, кросу, шахів та шахмат, а також з армреслінгу та настільного тенісу.


Перша спартакіада пройде вже наприкінці червня у Кіровограді, далі естафету перейме Новоархангельськ. Організатори на разі задумалися над включенням у перелік видів спорту на ново архангельську спартакіаду і змагання з риболовлі. 


Позмагатися за перемогу вже сформувалося 8 команд спортсменів-дорожників, повідомляє прес-служба САД у Кіровоградській області.


1502Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: