Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/14/v-oleksandrii-znovu-namagalis-spaliti-avtomobil.htm
новини, 14 червня 2016

В Олександрії знову намагались спалити автомобіль


В Олександрії учора, 13 червня, близько 6:00 години ранку, на території приватного домоволодіння по вулиці Лермонтова, що на мікрорайоні Восьмої школи (колишній Чкаловський м-н), жителі будинку виявили загоряння власного автомобіля "Pegout 307", який був припаркований на території двору, після чого повідомили про подію правоохоронцям.


Про це "Олександрійським новинам" повідомив начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.


На місце події була відправлена слідчо-оперативна група відділу поліції, криміналістична лабораторія з обласного центру та фахівці Державної служби з надзвичайних ситуації, які взяли матеріли для експертиз, за результатами яких можна буде офіційно підтвердити або спростувати факт умисного підпалу.


Наразі по даному факту правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ " Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу". Триває слідство.


За неофіційною інформацією від наших джерел, в даному випадку мав місце саме умисний підпал, здійснений нібито в результаті "непорозуміння" стосовно перекупки даного автомобіля між відомими в кримінальних колах мешканцями Олександрії.


Нагадаємо, в Олександрії конфліктні ситуації не рідко закінчуються підпалами транспортних засобів підприємців або кримінальних авторитетів.


1195Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: