Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/14/na-kirovogradschini-otrimali-5-5-mln-grn-vid-prodazhu-zemel-ta-prav-na-nih.htm
новини, 14 червня 2016

На Кіровоградщині отримали 5,5 млн грн від продажу земель та прав на них


У Кіровоградській області з початку року надходження до бюджетів від продажу у власність та передачу в оренду земель різного цільового призначення становили майже 5,5 млн грн. (з урахуванням розстроченого платежу), повідомляє прес-служба Держгеокадастру.


Упродовж січня – травня 2016 року органи виконавчої влади та місцевого самоврядування продали 13 земельних ділянок несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна. Загальна площа земель становить 3,31 гектара. Від продажу вдалося отримати суму 4,25 млн гривень.


Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування за цей же період провели 25 земельних аукціонів. В оренду передали 61 земельну ділянку загальною площею 539,9 гектара. Вартість річної оренди становила 1,82 млн гривень.


Довідково: Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах». Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площ та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».



1208Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: