Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/14/miska-rada-zbilshila-vidatki-na-remont-zhitlovogo-fondu-i-dorig-kirovograda.htm
новини, 14 червня 2016

Міська рада збільшила видатки на ремонт житлового фонду і доріг Кіровограда


Сьогодні, 14 червня, продовжила свою роботу третя сесія Кіровоградської міської ради.


На своєму третьому засідання депутати повернулися до розгляду запитів своїх колег і підтримали пропозицію Андрія Кролевця розслідувати факти “варварського” обрізування дерев вздовж ліній електропередач у Кіровограді та за його результатами виставити претензії на відшкодування збитків підрядній організації, яка нищила зелені насадження. Депутатський корпус також погодився створити депутатську комісію з розслідування обставин виділення земельних ділянок на території Лісопарку. До створеної комісії увійшли представники усіх депутатських фракцій міської ради.


Повторним голосування депутати також надали згоду комунальному підприємству “Кіровоград – Благоустрій” дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення природно – заповідного фонду парку “Перемоги” орієнтовною площею 52 га. Таке рішення, на переконання автора проекту Олександра Цертія, дасть можливість зберегти улюблену серед кіровоградців зелену зону відпочинку. 

 

Ще одним актуальним сьогодні питанням стало внесення змін до двох профільних галузевих програм головного управління житлово – комунального господарства: Програми розвитку житлово- комунального господарства та благоустрою міста Кіровограда на 2016  рік і Програми будівництва, реконструкції, ремонту доріг та експлуатації дорожньої системи в місті Кіровограді на 2016 рік.


Внесені зміни до першої Програми передбачають збільшення видатків на 17 мільйонів гривень для проведення ремонтів дворових територій, покрівель житлових будинків, внутрішньобудинкових інженерних мереж на 13 об’єктах тощо. До Програми також включено фінасування заходів з підтримки створення ОСББ на загальну суму 900 тисяч гривень. Загальний кошторис Програми тепер складає 86 мільйонів гривень.


Розширюється також географія ремонту доріг у Кіровограді. Як повідомив начальник головного управління ЖКГ міської ради Олександр Хачатурян, депутати збільшили до 3 мільйонів гривень видатки на ремонти тротуарів обласного центру і до 13,2 мільйонів гривень – на капремонти доріг, у тому числі на виготовлення нової проектно – кошторисної документації на вулиці Короленка, Верхню Пермську та Преображенську (від площі Богдана Хмельницького до вулиці Тарковського).

 

Міська рада перейшла до розгляду питань регулювання земельних відносин.


1354Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: