Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/14/kirovogradska-oblrada-vidilila-200-tis-na-finansuvannja-energoefektivnih-zahodiv-za-programoju-teplih-kreditiv.htm
новини, 14 червня 2016

Кіровоградська облрада виділила 200 тис на фінансування енергоефективних заходів за програмою "теплих" кредитів


Органи місцевого самоврядування не тільки активно долучаються до ініціатив Уряду у сфері енергоефективності, а й продовжують прийняті минулого року програми підтримки населення до впровадження енергоефективних заходів, пише narodnarada.infо з посиланням на "Урядовий портал".


Так, рішенням Кіровоградської обласної ради було продовжено на 2016 рік дію Програми енергоефективності Кіровоградської області. За умовами програми інваліди війни з числа учасників АТО та члени сімей загиблих учасників АТО мають право отримати з обласного бюджету відшкодування 30% суми кредиту, залученого на заходи з енергоефективності.


На реалізацію цієї програми у 2016 році з обласного бюджету виділено 200 тис. гривень.


Відповідно до місцевої програми компенсація у розмірі 30% від суми "теплого" кредиту, але не більше 14 тис. грн., надаватиметься на придбання енергоефективних матеріалів та обладнання: радіатори опалення,вузли обліку води та тепла,вікна та балконні двері з енергозберігаючим склом, "негазові" котли, матеріали для проведення робіт з теплоізоляції стін, підвалів, горищ, тощо.


"Держенергоефективності постійно здійснює моніторинг прийняття місцевих програм. Адже для нас головне, щоб у кожній області, районі мешканці отримували додаткову підтримку від місцевої влади під час утеплення за Урядовою програмою енергозбереження", - прокоментував Голова Держенергоефективності Сергій Савчук та додав, що кожна місцева програма особлива по-своєму і головне, що з кожним тижнем їхня кількість зростає.


1635Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: