Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/14/favorit-kirovogradskih-lisnikiv-otrimae-na-sanitarni-roboti-v-lisi-3-miliona.htm
новини, 14 червня 2016

Фаворит кіровоградських лісників отримає на санітарні роботи в лісі 3 мільйона


ДП «Олександрівське лісове господарство» 3 червня уклало угоди на послуги з лісозаготівлі на суму 4,04 млн грн. Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на в «Вісник державних закупівель».


Було укладено чотири угоди з ПП «Поліком-пейдж» загальною вартістю 2,89 млн грн., та одна угода з ФОП  Цвіркун Віктор Степанович на суму 1,15 млн грн. До кінця 2016 року в п’яти лісництвах проведуть прохідні роботи, санітарно-суцільну та санітарно-вибіркову вирубку.  Технічні завдання по кожному з лісництв відрізняються не тільки обсягами, а і видом робіт.


Свої пропозиції на тендер подавали також ПП «Клєвєр4» з с. Нова Осота Кіровоградської області та ПП «Дроворуб» з Кам’янки Черкаської області.  Останнє по декільком лотам пропонувало виконати роботи дешевше від переможця, але пропозиція фірми була відхилена через недостовірні дані в документації стосовно кількості робітників.


ПП «Дроворуб» заснував Павло Дзюба, який прописаний в Олександрівському районі Кіровоградської області. А ПП «Клєвєр4» заснував Павло Олександрович Дзюба, який прописаний в Кам’янці Черкаської області, де зареєстровано «Дроворуб».


Засновником та керівником ПП «Поліком-пейдж» є Микола Стеценко з Кіровограда. За даними «ВДЗ», підприємство почало з початку 2015 року отримувати держзамовлення від  лісових господарств Кіровоградської області. На сьогодні сума замовлень склала 13,42 млн грн.


2167Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: