Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/13/diti-z-donechchini-vidpochivajut-na-kirovogradschini.htm
новини, 13 червня 2016

Діти з Донеччини відпочивають на Кіровоградщині


Цього літа діти з Донецької області мають змогу безкоштовно оздоровитися на Кіровоградщині. Минулого тижня п’ятеро школярів із міста Добропілля приїхали на відпочинок у Новоархангельський район до дитячого оздоровчого закладу "Бригантина". Таку новину повідомив голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час апаратної наради.


Нещодавно делегація з міста Добропілля Донецької області відвідала Кіровоградщину, ознайомилася з нашою історією, культурною спадщиною, а також із можливостями для відпочинку. Як результат поїздки – діти Донеччини отримали можливість оздоровитися в нашому регіоні. Окрім дитячого закладу "Бригантина", де вони вже відпочивають, наступної зміни школярів зі Сходу, прийме на оздоровлення табір "Дружба" Олександрійського району.


– Я прошу, щоб дітям було максимально комфортно. Це стосується як дітей, які приїхали зі сходу нашої держави, так, безумовно, і дітей Кіровоградщини, – звернувся голова облдержадміністрації до керівництва профільного управління. – Ще раз перевірте, як їх харчують, яке в них дозвілля, як проходять мовні табори. Враховуючи те, що в нас непрості погодні умови, зверніть увагу, як організоване дозвілля дітей.


1690Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: