Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/10/v-maloviskivskomu-raioni-cholovik-zabiv-do-smerti-znaiomogo.htm
новини, 10 червня 2016

В Маловисківському районі чоловік забив до смерті знайомого


Підозрюваного у нанесенні жителю області смертельних тілесних ушкоджень заарештовано. За попередньою інформацією, 36-річний раніше судимий мешканець Маловисківського району під час розпиття алкоголю побив знайомого. За тиждень від отриманих травм 63-річний потерпілий помер у лікарні. За вчинене зловмиснику може загрожувати покарання – до від 7 до 10 років ув’язнення.


Пригода мала місце у травні. Чоловіки, що разом проживали в будинку одного з них, влаштували застілля. Розмова у ході розпиття алкогольних напоїв не склалася і знайомі посварилися. Конфлікт закінчився отриманням старшим товаришем тілесних ушкоджень.


Після того, що сталося, потерпілий лише через кілька днів звернувся за допомогою до лікарів. Чоловіка госпіталізували, але попри зусилля медиків наявні у нього травми голови виявилися несумісними з життям і призвели до смерті.


Як повідомив керівник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк, розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), триває. Зловмиснику оголошено підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Раніше чоловік був судимий за крадіжки, повідомляє сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області.


1299Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: