Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/10/ponad-44-5-tis-pachok-tsigarok-kontrabandnogo-pohodzhennja-viluchili-podatkivtsi-kirovogradschini.htm
новини, 10 червня 2016

Понад 44,5 тис пачок цигарок контрабандного походження вилучили податківці Кіровоградщини


Враховуючи значне подорожчання тютюнових та алкогольних виробів, скрутне  матеріальне положення населення,  шукають  тютюнозалежні люди цигарки подешевше. Як правило, такі тютюнові вироби невідомого походження та якості. 


Працівниками податкової міліції Кіровоградської області під час проведення обшуків в приватних домоволодіннях підозрюваних у вчинені кримінального правопорушення громадян, знайшли та вилучили 89 коробів цигарок різних марок  виробництва Росії, Білорусії, Молдови, контрабандного походження, без марок акцизного податку, в загальній кількості 44 510 пачок на суму 445, 1тис.грн., які належали місцевому жителю. За зазначеним фактом відносно правопорушника оперативними співробітниками був складений протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164-5 КУпАП та матеріали адміністративного провадження було передано на розгляд до Кіровського районного суду м.Кіровограда.


Дослідивши матеріали справи про адміністративне правопорушення                     у березні 2016 року суд постановив визнати зазначеного громадянина винним у порушені вимог статті 7 Закону України „Про акцизний  збір на алкогольні напої та тютюнові вироби” та притягнути до адміністративної відповідальності, яка передбачена ч.1 ст.164-5 КУпАП „Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає належним чином розміщених марок акцизного збору, або з підробленими чи фальсифікованими марками акцизного збору посадовими особами підприємств-виробників, імпортерів і продавців цих товарів”.


Правопорушнику  призначено максимальне покарання, яке передбачено Законом, а саме штраф у розмірі 50-ти неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією тютюнових виробів, які в подальшому підлягають знищенню. 


В судовому засіданні порушник вину за вчинення адміністративного правопорушення визнав повністю, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


1455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

кіт10 червня 2016 17:22
0
підлягають знищенню! оце круто, по-путінськи!!!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: