Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/10/bilshist-deputativ-miskradi-vislovila-nezgodu-z-rishennjam-komitetu-parlamentu-pro-pereimenuvannja-kirovograda-na-kropivnitskii.htm
новини, 10 червня 2016

Більшість депутатів міськради висловила незгоду з рішенням комітету парламенту про перейменування Кіровограда на Кропивницький



Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24», сьогодні відбувається чергове засідання Кіровоградської міської ради. Після обідньої перерви в його роботі взяли участь 35 з 42 народних обранців. Серед інших питань найрезонанснішим стало питання про згоду чи не згоду з рішенням профільного комітету Верховної Ради України про перейменування міста Кіровоград на Кропивницький. Це питання постало через відповідний запит народного депутата України Костянтина Яриніча (БПП – Солідарність), який в ньому запропонував міським обранцям визначитися про підтримку чи не підтримку рішення профільного комітету ВР. 


Це питання викликало бурхливе обговорення, як в середині депутатського корпусу, так і в представників громадськості. В обговоренні також взяв участь народний депутат Олександр Горбунов, який і вносив, серед кількох інших народних депутатів, пропозицію перейменувати Кіровоград на Кропивницький.


Головуючий на сесії міський голова Андрій Райкович першим поставив на голосування питання про підтримку рішення комітету ВР, щоб перейменувати місто в Кропивницький. За це проголосувало лише 10 міських депутатів (з 35 присутніх). А вже наступним проектом рішення депутати більшістю (23 – за) висловили свою незгоду з рішенням комітету ВР перейменувати місто на Кропивницький.      


2244Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

кіт10 червня 2016 16:13
0
та не партеся з тим дурним попівським єлисаветом
Відповісти
кіт10 червня 2016 16:34
0
і яриничу зі стрижаковим порадьте не блазнювати. і бахмачу та штутману. замовкнуть ці - замовкнуть і всілякі там козуби.
Відповісти
Горбунов10 червня 2016 16:40
0
Я розчарований, плачу
Відповісти
Игорь10 червня 2016 19:38
0
Собрался переоформлять квартиру на брата, возникли не большие проблемы. Решил обратится в http://grandveritas.com.ua/, посоветовали товарищи с работы. Из минусов: очень большая загруженность у юристов на то время было, пришлось ожидать час под кабинетом.
Но меня выслушали и помогли решить проблему, что и является главным для меня.
В общем остался доволен их работой.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: