Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/10/-ostannii-dzvonik-prolunav-u-kirovogradskii-vipravnii-kolonii-foto-.htm
новини, 10 червня 2016

«Останній дзвоник» пролунав у Кіровоградській виправній колонії (ФОТО)

 

9 червня поточного року для учнів ЗОШ № 38 при Кіровоградській виправній колонії (№ 6) пролунав «останній дзвоник». Відкрив лінійку директор школи Сергій Міщенко, повідомляє прес-служба УДПтС України в Кіровоградській області.


На таке свято вперше був запрошений настоятель соборного храму Благовіщення Пресвятої Богородиці Глава єпархіального військового відділу протоієрей Євген Назаренко, який  привітав присутніх не тільки з закінченням навчального року але й  з Вознесінням Господнім. Побажав всім здоров’я, успіхів, терпіння та наголосив, що навчання на цьому не закінчується, а учитися треба кожен день на протязі життя. А на згадку про те що час плине швидко подарував школі годинник, релігійну літературу та окропив всіх свяченою водою.


Заступник начальника Управління підполковник внутрішньої служби Наталія Рогожко звернулась зі словами вдячності до педагогічного колективу школи. Подякувала за плідну та багаторічну співпрацю, за професіоналізм та активну участь в громадській діяльності установи, а також побажала гарного відпочинку та з новими силами і гарним настроєм зустрітися у новому навчальному році. 


Наталія Кирилівна від імені начальника Управління полковника внутрішньої служби  Валерія Поліщука вручила грамоту вчителям ЗОШ № 38.


У святковій атмосфері засудженим вручив свідоцтва про базову загальну середню освіту начальник Кіровоградської виправної колонії полковник внутрішньої служби Вадим Скубілін.


По завершенню заходу усі бажаючі мали змогу відвідати  православну церкву святого Романа розташованої на території установи, де з нагоди свята Вознесіння Господнього Отець Євгеній правив службу. 






              0   1  



1747Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: