Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/09/schorichna-atestatsija-personalu-z-profesiinoi-pidgotovki-vidbulasja-u-petrivskii-vipravnii-kolonii-foto-.htm
новини, 9 червня 2016

Щорічна атестація персоналу з професійної підготовки відбулася у Петрівській виправній колонії (ФОТО)


8 червня в Петрівській виправній колонії (№49) відповідно до вимог наказу Міністерства юстиції України від 08.09.2015 року № 1675/5 «Про затвердження Положення про організацію професійної підготовки осіб рядового і начальницького складу Державної кримінально виконавчої служби України» проведено щорічне атестування персоналу установи за підсумками 2015-2016 навчального року зі службової підготовки.


Проведення щорічного атестування персоналу, відбулося за участі  старшого інспектора (з виховної та психологічної роботи) СРОС управління в області  Артема Лазаренка  та начальник ВОЧЗ та УІ Управління Сергія Терещенка.


Захід проводився шляхом прийняття диференційованого заліку (тестування), перевіркою рівня теоретичних знань з дисциплін службової підготовки, також складали заліки з фізичної підготовки – біг на 100 м, підтягування на перекладині (для жінок - віджимання в упорі лежачи) та рукопашний бій. Крім цього, проведено стройовий огляд, на якому перевіряли: наявність та відповідність службових посвідчень осіб рядового і начальницького складу установи, перевірено стан забезпеченості особового складу літньою формою одягу та дотримання ними Правил носіння форменого одягу. 


Підбиваючи результати оцінювання було встановлено що особовий склад установи показав добру фізичну підготовку, задовільні знання зі службових дисциплін та здатен виконувати покладені на них обов’язки.


«Навчання персоналу Державної пенітенціарної служби України в системі службової підготовки є дуже важливою складовою проходження служби, оскільки процес навчання спрямований на оволодіння співробітниками професійними знаннями, спеціальними уміннями, навичками, необхідними для несення служби» зауважив старший інспектор (з виховної та психологічної роботи) СРОС управління ДПтС в Кіровоградській області  Лазаренко А.В.



              0   1   


2545Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: