Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/09/predstavniki-derzhgeokadastru-proveli-viiznii-priiom-gromadjan-u-blagovischenskomu.htm
новини, 9 червня 2016

Представники Держгеокадастру провели виїзний прийом громадян у Благовіщенському



У Благовіщенському (колишнє Ульяновка) 7 червня в.о. начальника Держгеокадастру у Кіровоградській області Андрій Піньковський провів виїзний прийом громадян із різних питань земельного законодавства та земельних відносин – повідомляє прес-служба ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області.


Так, мешканці села Великі Трояни (56 осіб) звернулися до керівництва обласного Держгеокадастру із проханням представляти їх інтереси у суді щодо захисту права їх приватної власності на землю. Андрій Піньковський розповів про кроки, які слід вжити, аби взаємини між сільською громадою та Держгеокадастром були ефективними і мали позитивний результат.


Вікторія Мельник, дружина учасника антитерористичної операції, поцікавилася стоном, у якому перебуває документація з приватизації її чоловіком земельної ділянки для сільськогосподарського виробництва. У відповідь її було поінформовано про позитивне вирішення ГУ Держгеокадастру даного питання. Документи на землю жінка отримає найближчим часом.


Також керівництво міського підприємства «Комунальник» запитало про можливість здійснення змін цільового призначення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення у землі промисловості (1,2 га) щодо відведення їх під сміттєзвалище.  Володимир Малюток (ФГ «Щастя») розповів про наболілі для нього проблеми, пов’язані з орендою землі, і просив надати коментар щодо вжиття ним подальших кроків в рамках чинного законодавства. Віталія Білоуса із Кам’янобрідської сільської ради  цікавили питання щодо визначення cтартової ціни лота земель сільськогосподарського призначення та земель водного фонду тощо.


Загалом усі відвідувачі на поставлені ними запитання отримали вичерпні роз’яснення у рамках земельного законодавства.

 

Окрім цього керівник ГУ Держгеокадастру зустрівся з заступником голови районної державної адміністрації Тетяною Чечельницькою. Під час заходу обговорювалися актуальні питання із землевпорядкування у районі.







1578Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: