Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/09/meshkanets-krivogo-rogu-zaimavsja-nezakonnim-vilovom-ribi-na-kirovogradschini-foto-.htm
новини, 9 червня 2016

Мешканець Кривого Рогу займався незаконним виловом риби на Кіровоградщині (ФОТО)


Поліцейські викрили жителя іншої області, який займався незаконним виловом риби. Ним виявився 38-річний мешканець Кривого Рогу, який наприкінці травня приїхав у Петрівський район «порибалити» на місцевій водоймі поблизу одного з сіл. Своїми діями порушник завдав збитків на понад 4,7 тисяч гривень.


«За результатами огляду місця події правоохоронці вилучили дві рибальські сітки, що належать громадянину, а також незаконний вилов – 54 карасі, 14 лящів, 2 судаки та сома», - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.


У даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк до трьох років, із конфіскацією знарядь і засобів промислу, повідомляє Петрівське відділення поліції ГУНП в Кіровоградській області.


1840Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Алекс 9 червня 2016 11:42
0
Пару пропавших рыбешек доблестная полиция раскрыла, опубликовала и посадила, а когда пропадают миллиарды долларов и гривен....
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: