Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/05/27/u-kirovogradi-narjad-politsii-ohoroni-spiimav-kradiiv-metalevoi-konstruktsii-z-hramu.htm
новини, 27 травня 2016

У Кіровограді наряд поліції охорони спіймав крадіїв металевої конструкції з храму


Завдяки «тривожній кнопці» далеко втекти злодіям не вдалося. Ними виявилися двоє чоловіків без постійного місця проживання, повідомляє Управління поліції охорони в Кіровоградській області.


В обласному центрі служник однієї з церков здійснював обхід території та побачив невідомих, які з металевим виробом тікали з подвір’я. Не гаючи часу, чоловік натиснув кнопку тривожної сигналізації, що встановлена в приміщенні релігійної споруди.


За викликом негайно прибув наряд групи затримання батальйону поліції охорони. Працівник закладу надав поліцейським прикмети крадіїв. Правоохоронці почали відпрацювання та за квартал від храму помітили двох чоловіків, які підпадали під опис.


Спільники билися між собою. Поліцейські вжили заходів щодо припинення правопорушення.


Неподалік у кущах правоохоронці знайшли предмет, схожий на викрадений.


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції. Особи злодіїв встановили. Ними виявилися 35-річні чоловіки, що не мають постійного місця проживання.


За даним фактом проводиться перевірка, громадянам інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).



1341Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: