Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/05/27/kulturno-mistetskii-fond-ogolosit-konkurs-na-otrimannja-grantu.htm
новини, 27 травня 2016

Культурно-мистецький фонд оголосить конкурс на отримання гранту



Культурно-мистецький фонд  «Перспектива», який заснував громадський лідер Артем Стрижаков, оголосить конкурс на отримання грантів в п'ятницю, 27 травня.


Умови отримання грантів будуть оголошені після майстер-класу з написання проектів для отримання грантів.


Фонд запрошує на захід школярів, студентів, творчі колективи та всіх активних жителів міста, які хочуть реалізувати свої «культурні» ідеї для розвитку Кіровограда.


Виконавчий директор Культурно-мистецького фонду  «Перспектива» Олександра Ткаченко докладно розповість про механізм створення якісного проекту, спрямованого на отримання гранту.


Також в рамках майстер-класу буде проведена коуч-сесія та тренінг "Як мрію втілити в життя" з психологом Ольгою Ковальовою-Капелюшною. Для участі в навчанні необхідно зареєструватися до 19.00 у четвер, 26 травня, по телефону: 099-320-13-87.


Захід відбудеться в конференц-залі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості (вул. Шульгіних (Калініна), 36) в п'ятницю, 27 травня, о 15.00.



1455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: