Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/05/13/v-oleksandrii-na-gromadskih-sluhannjah-progolosuvali-proti-novoi-gromadi.htm
новини, 13 травня 2016

В Олександрії на громадських слуханнях проголосували проти нової громади



442 голосами олександрійці висловились проти проекту створення Олександрійської об'єднаної територіальної громади у форматі, запропонованому проектом рішення Кіровоградської обласної ради.


Відповідне рішення ухвалено 12 травня під час проведення, так званих, громадських слухань у приміщенні Олександрійської музичної школи - повідомляє сайт "Олександрійські новини".


У роботі майже двогодинних слухань виступили переважно представники міської влади, колишні депутати міської ради, міський голова, секретар ради.


Лічильна комісія навіть не підраховувала голоси “за”, а фіксувала тільки голоси “проти” чи “утримались”.


У роботі слухань взяли участь працівники комунальних закладів разом з їх керівниками, члени виконкому, очільники комунальних підприємств.


Представників обласної держадміністрації, яка виступає ініціатором питання об'єднання громади на виконання законодавства про добровільне об'єднання, на цих слуханнях чомусь не було. І це викликає подив, адже двоє представників нашого міста працюють заступниками губернатора Кіровоградщини: Сергій Коваленко та Андрій Коломійцев. Останній, до речі, є й ще і депутатом Олександрійської міської ради. 


Нагадаємо, обласна рада планує розглянути в рамках реалізації реформи децентралізації на території міста та Олександрійського району утворення трьох об'єднаних територіальних громад: Новопразької, Червонокам'янської та Олександрійської. Олександрійська об'єднана територіальна громада за проектом обласної державної адміністрації може включити місто Олександрію та 15 сільських та селищних рад району, які включають в себе 44 населені пункти.


Зазначені зміни до Перспективного плану формування територій громад в Кіровоградській області визначені відповідним проектом рішення обласної ради за поданням голови Кіровоградської ОДА.


2902Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Tanya23 травень 2016 11:51
0
Ця стаття є дуже важливою для громад, їх розвитку і її варто зберегти в закладки, навіть якщо в цей самий момент, коли ви її читаєте, вам здається, що вам це не знадобиться. Тут буде проста і доведена десятками успішних прикладів, порада, якою на цей час скористалися десятки громад і жодної хвилини не жалкують про це. Мова йде про важливий розвитковий проект громади " Сільське питне #водопостачання " http://agropolit.com/blog/65-abetka-dlya-obyednanih-gromad #громада #село #вода #Despro
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: