Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/04/30/u-tsentri-kieva-poraneno-v-golovu-30-richnogo-urodzhentsja-kirovogradschini-video-.htm
новини, 30 квітня 2016

У центрі Києва поранено в голову 30-річного уродженця Кіровоградщини (ВІДЕО)


Стрілянина у центрі Києва сталася 30 квітня, близько 15 години на Бессарабській площі. Свідки кажуть, усе почалося зі сварки між групою людей, яка переросла у бійку, йдеться у сюжеті ТСН.19:30. 


Свідки розповіли, що під час вже бійки один з учасників дістав травматичний пістолет та зробив декілька пострілів. Коли одна з куль влучила опоненту у голову, стрілець почав тікати. "Хлопчина середнього віку. Під два метри зростом - ну дуже високий. Тікав, в руках тримав пістолет", - розповів свідок. 

Потерпілого забрала швидка, на місце стрілянини приїхали слідчі. Автомобіль, у який за словами свідків сів нападник, оголосили у розшук. Поки оперативники працювали на площі, за сто метрів від місця стрілянини поліція просто перед камерою ТСН зупинила розшукувану автівку. 

Водій звинуваченнями обурений. Він мовляв навпаки, хотів лише допомогти потерпілому. Коли ж мова зайшла про зброю, чоловік і взагалі оторопів. "Який пістолет? Я не стріляв! Немає у мене ніякого пістолета", - обурився водій.


ТСН показала фото затриманого свідку. Той стверджує - стрілець був вищий та в іншому одязі. Поліцейські забрали водія та його автівку для з'ясування обставин. 

Кримінальну справу відкрито за хуліганство. "Конфлікт стався між групою людей, в результаті якого 30-річний уродженець Кіровоградщини отримав вогнепальні поранення. Розпочато кримінальне провадження за частиною 4, статті 296 кримінального кодексу України – хуліганство", - повідомили у поліції. Наразі потерпілий перебуває у реанімації - його стан залишається тяжким. Медики від будь-яких коментарів утримуються.

Докладніше у сюжеті каналу 1+1 ТСН кореспондентів Антона Страшко та Оксани Щербини


3695Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: