Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/03/na-kirovogradschini-zasudzheno-dvoh-retsidivistiv-jaki-obikrali-zgvaltuvali-ta-vbili-zhinku.htm
новини, 3 березня 2016

На Кіровоградщині засуджено двох рецидивістів, які обікрали, зґвалтували та вбили жінку



Знам`янською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінального провадження відносно двох неодноразово судимих мешканців с. Суботці, які обікрали, зґвалтували та вбили вчительку місцевої школи. Про це повідомляється на сайті прокуратури Кіровоградської області.


В ході судових слухань прокурором доведено, що чоловіки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проникли у домоволодіння потерпілої, заволоділи мобільним телефоном та банківською картою жінки, після чого останню жорстоко побили а один із нападників, 18-річний юнак, вчинив зґвалтування.  Завершуючи свої злочинні дії обвинуваченні нанесли жінці удари ножами у області шиї від чого остання померла. Вчинення чоловіками вказаних злочинних дій підтверджується зібраними по справі доказами, в тому числі і висновками експертиз.


Вироком Кіровського районного суду м. Кіровограда підсудних визнано винним за рядом статей Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 15 та 12 років з конфіскацією усього належного їм майна.


На даний час засуджені перебувають під вартою.


1541Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: