Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 грудня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/12/05/batkivschina-utvorila-shirku-z-eks-regionalami-u-vilshanskii-raionnii-radi-.htm
новини, 5 грудня 2015

Батьківщина утворила "ширку" з екс-регіоналами у Вільшанській районній раді?


У Вільшанській районній раді депутати від партії "Батьківщина" об’єдналися з представниками "Опозиційного блоку", "Нашого краю" та "Народної партії" проти БПП "Солідарність" задля просунення своїх кандидатів на керівні посади. Про це Кіровоград24 повідомило джерело, яке не побажало фігурувати у пресі.


Це сталося під час проведення першої сесії 7-го скликання Вільшанської районної ради, яка відбулася 27 листопада 2015 року – саме такий «розклад» вийшов про голосуванні за всі ключові питання.


Нагадаємо, аналогічна ситуація склалася і у Кривому Розі. Там через "ширку" "Батьківщини" з колишніми регіоналами рішенням політради партії, фракція політсили у Криворізькій міській раді була розпущена, а її члени виключені з партії.


А що ж відбувається на Вільшанщині? Що об'єднало місцевий осередок "Батьківщини" з місцевим осередком "Опозиційного блоку"? Можливо спільна ідеологія на і рівні? Можливо інші пріоритети? Як це корелює з офіційною лінією партії «Батьківщини» на всеукраїнському та обласному рівні? Сподіваємося, найближчим часом дізнаємося відповіді на ці питання.


Цікаво і те, які саме особи були обрані на ключові керівні посади. Головою Вільшанської районної ради став Михайло Лець ("Народна партія"), а його заступником - Олександр Михайлов (партія "Наш край").


Стосовно особистості останнього – подив викликає обрання заступником голови людини, яку у минулому скликанні ради "з тріском" було вигнано з посади голови.Людини, яка не просто протягом довгого часу була одним із керівників місцевого осередку славнозвісної «Партії Регіонів», а й була затятим ідейним прибічником «ригівського» підходу до керування всіма процесами в суспільстві. Людини, яка була фігурантом як мінімум двох кримінальних справ.


Невже це – реалізація волі народу? Невже справді є істиною прислів'я "Кожен народ заслуговує керівників, яких він обирає"? Ні. Це ж не народ обрав таких «керманичів». Хіба на такі дії він давав мандат своїм депутатам? Точно – ні!


Вже в перший же день своєї «роботи» народні обранці забули, що вони – «слуги народу».


3428Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Подолай 9 грудня 2015 16:37
0
Ця БПП в райраді-майже всі колишні регіонали:і Кіров наш подолайський в тому числі.Це ж він писав у районціпро "кривавий майдан" в лютому минулого року.
Відповісти
Педагог10 грудня 2015 13:11
0
Так і не ясно,а що ж з усього цього виграла "Батьківщина".Щось тут не так.
Відповісти
Варф10 грудня 2015 20:58
0
Кіров політична проститут"а бігає від партії до партії аби залишитись при владі і біля "кормушки" аби собі більше пригребти
Відповісти
Селянин11 грудня 2015 00:18
0
А Лець,хоч і подлець,а молодець.Стратег! Усіх надув.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: