Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 жовтня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/10/26/vita-atatmanchuk-naprikintsi-dnja-golosuvannja-vibortsjam-telefonuvali-zi-shtabiv.htm
новини, 26 жовтня 2015

Віта Ататманчук: наприкінці дня голосування виборцям телефонували зі штабів

Кандидатка на посаду міського голови Віта Ататманчук, яка також була учасницею п'ятої сесії Інформаційного прес-марафону, наголосила на порушеннях, про які їй повідомляли члени ДВК. Зокрема йшлось про те, що наприкінці дня голосування виборцям телефонували зі штабів кандидатів Артема Стрижакова і Андрія Табалова, запрошували голосувати. 

"Я на цю годину маю 4 позицію і хочу подякувати всім, хто віддав за мене голос. Це була моя перша спроба, тим більше, що я не була представником від бізнесу, я ставила на звичайних громадян, була зосереджена на вирішення складних соцальних питань і небагато часу приділяла публічній діяльності. Проте наразі я розумію що і це є важливим" - сказала Віта Вікторівна. 

Також Віта Атаманчук побажала, щоб у другому турі, який, судячи зі всього буде мати місце, переміг гідний кандидат. "На жаль, багато кіровоградців можуть сказати, що вже втомилися від безсистемності і безвідоповідальності влади, і, сподіваюсь, що той, хто очолить місто зможе це подолати" - додала вона.

Інформаційний медіа-марафон проходить в рамках проекту "Молодь обирає", який здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

1595Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: