Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 червня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/06/17/kirovogradets-obikrav-pidpreemtsja-na-sumu-ponad-150-tisjach-griven.htm
новини, 17 червня 2015

Кіровоградець обікрав підпреємця на суму понад 150 тисяч гривень

Із приміщення складу було скоєно крадіжку електроінструментів таелектродроту на загальну суму понад 150 тисяч гривень. Зловмисником виявився 27-річний житель обласного центру. Вдома у чоловіка правоохоронці вилучили крадене.


До Кіровоградського райвідділу міліції у травні звернувся начальник служби безпеки підприємства з повідомленням про крадіжку.

На місці події правоохоронці виявили пошкодженим навісний замок одного з приміщень заводу. Було встановлено, що зі складу зникло близько 400 метрів електродроту, бензиновий генератор, бензопила, електродриль та перфоратор.


- У результаті вжитих заходів працівники сектору карного розшуку встановили особу, причетну до крадіжки, - повідомив начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар. – У 27-річного жителя одного з мікрорайонів міста правоохоронці вилучили викрадені речі та у подальшому повернули їх власнику.


Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


За матеріалами Кіровоградського РВ

УМВС України в Кіровоградській області


1867Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: