Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 березня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/03/11/kirovogradets-oshukav-desjatoh-zhiteliv-z-riznih-oblastei.htm
новини, 11 березня 2015

Кіровоградець ошукав десятьох жителів з різних областей


Упродовж травня-вересня зловмисник ошукав десятьох жителів з різних областей України.


Чоловік продавав через мережу Інтернет неіснуючі товари, повідомили Новинам Кіровоградщини в СЗГ УМВС в області.


21-річний кіровоградець вже був неодноразово судимий. Повернувшись додому, вирішив розпочати нове життя. Однак з ним начебто сталася історія, яка за словами підозрюваного, і була причиною нових кримінальних правопорушень. Чоловік знайшов на сайті оголошення про продаж комплектуючої запчастини до комп’ютера. Перерахував на вказаний рахунок передоплату, але товару не отримав. Цей випадок підштовхнув ображеного кіровоградця до вчинення подібних шахрайських дій.


Для отримання від покупців коштів чоловік використовував рахунок банківської картки свого далекого родича. Користувачам сайту «продавець» пропонував перерахувати певну суми передоплати. Після цього обіцяв обов’язково переслати замовлений лот через службу доставки. Сума попереднього внеску в залежності від виду техніки становила від 200 до тисячі гривень.


Шахрай знімав отримані кошти через банкомат або перераховував на іншу картку, відкриту на своє ім’я. Потерпілі так і не отримували свій товар. За скоєне підозрюваному загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.


2009Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: