Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/12/v-oleksandrivskomu-vipravnomu-tsentri-prokurori-raionu-proveli-priiom-zasudzhenih-z-osobistih-pitan.htm
новини, 12 лютого 2015

В Олександрівському виправному центрі прокурори району провели прийом засуджених з особистих питань

11 лютого поточного року Олександрівський виправний центр (№104) відвідали прокурор Олександрівського району Кіровоградської області молодший радник юстиції Сергій Салюк та старший прокурор прокуратури Олександрівського району Кіровоградської області юрист I класу Ігор Попов, де вони зустрілися з начальником установи підполковником внутрішньої служби Ігорем Мулявкою, з’ясували проблемні питання та здійснили особистий прийом осіб, які відбувають покарання.



Мета робочого візиту прокуратури до виправного центру – перевірка умов тримання засуджених та додержання їх конституційних прав.

За правовою допомогою до керівництва прокуратури Олександрівського району звернулися засуджені, яких цікавили різнопланові питання, що стосуються особливостей відбування покарання. Безпосередньо акцентувалася увага на застосуванні до засуджених пільг (умовно-дострокове звільнення, заміна невідбутої частини покарання більш м’яким та застосування ЗУ «Про амністію»). Також засуджені зверталися за правовою консультацією щодо працевлаштування після звільнення та поновлення втрачених документів. На усі запитання засуджені отримали ґрунтовні відповіді.

Скарг та заяв на умови утримання в установі до представників прокуратури з боку засуджених не надходило.

1654Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: