Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/09/u-kirovogradi-obrali-kraschogo-kuharja-sered-zasudzhenih-foto-.htm
новини, 9 лютого 2015

У Кіровограді обрали кращого кухаря серед засуджених (ФОТО)

6 лютого поточного року на виконання вказівки Державної пенітенціарної служби України від 23.01.2015 року №7/2-270-Ош/2-15 та згідно графіку УДПтС України в Кіровоградській області щодо проведення конкурсу на кращого кухаря в установах виконання покарань в Кіровоградській виправній колонії (№6) було проведено конкурс на кращого кухаря їдальні серед засуджених. 



Для визначення переможця конкурсу було обрано журі у складі голови комісії головного спеціаліста сектору ресурсного та інженерного забезпечення управління ДПтСУ в Кіровоградській області Юлії Шпильової та членів комісії, до складу якої увійшли представник громадського харчування кафе «Ідилія» Людмила Мирончук та заступник начальника установи із соціально-виховної та психологічної роботи Валерій Видибура. 


В конкурсі брало участь троє засуджених з числа кухарів, готували страви на власний вибір з таким меню: на перше - борщ червоний, суп гороховий та суп з макаронами, на друге - каша пшенична з соусом, картопля тушкована з м’ясом та макарони з соусом, салати зі свіжих овочів та вінегрет. На трете подавався узвар, кисіль та компот. 


Після перевірки теоретичних знань та практичного приготування їжі було визначено переможця конкурсу та нагороджено всіх учасників солодощами, а саме змагання дало можливість кухарям обмінятися досвідом та спонукатиме їх на створення смачних кулінарних шедеврів.

1362Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: