Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/29/zasudzheni-petrivskoi-vipravnoi-kolonii-dopomozhut-viiskovosluzhbovtsjam-v-zoni-ato-maskuvalnimi-sitkami.htm
новини, 29 січня 2015

Засуджені Петрівської виправної колонії допоможуть військовослужбовцям в зоні АТО маскувальними сітками

Засуджені Петрівської виправної колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49) допоможуть військовослужбовцям в зоні АТО маскувальними сітками.

Це буде, як експериментальний зразок для подальшого виробництва та передачі в зону АТО.

Увага громадськості та ЗМІ останнім часом зосереджена на подіях на сході України. За подіями в зоні антитерористичної операції у вільний від роботи та навчання час слідкують і засуджені Петрівської виправної колонії (№49), переглядаючи телепрограми, користуючись Інтернетом.

Четверо засуджених установи виявили бажання надати посильну допомогу військовослужбовцям в зону АТО. 

Матеріал для виготовлення маскувальних сіток зимового варіанту доволі простий: використовують рибацьку сітку та білу бязь. 

Засуджені, під керівництвом помічника начальника установи з питань залучення засуджених до праці та трудової адаптації підполковника внутрішньої служби Сергія Затянова, виготовляють маскувальні сітки. 

Коли робота буде завершена, посильну допомогу від засуджених доставлять на схід завдяки представникам благодійного фонду.

2067Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: