Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/28/na-kirovogradschini-zasudzhenih-zaklikali-do-vedennja-zdorovogo-sposobu-zhittja.htm
новини, 28 січня 2015

На Кіровоградщині засуджених закликали до ведення здорового способу життя

26 січня 2015 року у приміщенні Олександрійського районного підрозділу кримінально – виконавчої інспекції, з метою профілактики шкідливих звичок та формування відповідального ставлення до власного здоров’я, лікарем інфекціоністом Олександрійського району було проведено лекцію для осіб, які перебувають на обліку інспекції. 

Метою даного заходу було ознайомлення засуджених з поняттям СНІД і ВІЛ, гепатитами та їх ознаками, спонукання до аналізу способу свого життя та своєї родини, формування ціннісного ставлення до власного здоров’я та бажання дбати про нього, сприяння усвідомленню необхідності ведення здорового способу життя, виховання у засуджених почуття відповідальності за власну поведінку.

особи, які перебувають на обліку інспекції, були поінформовані про корисні звички, які допомагають зміцнити здоров’я. Крім того, засуджені були ознайомлені з поняттям «імунітет», його значенням для людини та яким чином його підтримати. 

Лікар навів життєві приклади згубного впливу шкідливих звичок та несвоєчасного звернення до лікаря, відповів на численні питання, які задавали присутні, та наприкінці бесіди підкреслив, що профілактика краще ніж лікування.

Робота в даному напрямку із засудженими, що перебувають на обліку КВІ, буде тривати і надалі.

840Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: