Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 грудня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/12/11/oleksandriiskii-pidpriemets-polishiv-biznes-zaradi-navchannja-viiskovih-foto-.htm
новини, 11 грудня 2014

Олександрійський підприємець полишив бізнес заради навчання військових (ФОТО)

Олександрійський підприємець Олександр Рушковський вирішив змінити спокійне життя на допомогу армії.

Власник аптечного та меблевого бізнесу залишив фірму на підлеглих, і їздить країною з тренінгами для військовослужбовців з надання першої допомоги, пише „Моя Олександрія”.

49-річний Рушковський раніше працював лікарем швидкої допомоги. Брав участь у ліквідації наслідків землетрусу у Вірменії. Тому з медициною катастроф добре знайомий. Підприємець став одним з тренерів за програмою Віктора та Олени Пінчук "Медсанбат", яка навчає військовослужбовців тактичної медицині - надання першої допомоги на полі бою.

- Якщо говорити дуже коротко, то наше завдання - навчити не медиків, а військового надати якісну допомогу на полі бою за дві хвилини. І цими стандартами я зараз ділюся, - розповідає телефоном Олександр.

Заняття проводяться в різних містах України з військовослужбовцями, яких присилають військові частини. Рушковський викладав в Києві, Харкові, Черкаському. У ці дні бере участь у тренінгу на базі військового госпіталю в Дніпропетровську. Навчання проходять не тільки в аудиторіях, а й умовах, наближених до бойових, з використанням окопів, блокпостів, колісної техніки. Рушковський каже, що особливо зворушливо, коли слухачі бачать у тренінгах практичну користь для себе.

Фото ТСН



Новини Кіровоградщини

1942Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: